Telefoon: +31 (0)6 45 24 92 85     E-mail: info@norberthuijzer.com

Sparringspartners en verandermanagers

Verandering begint met ambitie

Change-experts is een netwerk organisatie. Tal van andere experts en ik, Norbert Huijzer oprichter van Change-Experts, werken samen. Experts op het gebied van onder meer ICT,  financieel, marketing en verkoop.  En ook met experts op het gebied van branches zoals onderwijs, technologie, industrie en zorg.

Change-Experts werken als Sparringpartner & verandermanager voor ondernemers, directeuren en managers
– die ambities hebben
– begrijpen dat steeds inspelen op de toenemende veranderingen noodzakelijk is.

Om ambities waar te maken is veranderkracht van essentieel belang. Veranderkracht is de verbinding tussen begrijpen, weten, voelen, doen waarmee veranderingen slagen. Meer veranderkracht maakt dat:

– veranderingen succesvol zijn
– ambities waarmaken.

Wat zijn jouw ambities? Wat te veranderen om jouw ambities waar te maken? Zet de eerste stap. Bel mij!

norbert huijzer

Referenties

Lees verder

Uitgevoerde opdrachten per branches/organisaties

Overzicht

Competenties

Ik werk voor directeuren die verder willen, managers in complexe organisaties, en ondernemers die professionaliseren. Ik geloof in jezelf kennen, anderen begrijpen, kennis, tools, doelen stellen, en competenties. Ik geloof in de situatie begrijpen, in al haar complexiteit en dynamiek en dan te veranderen. De interactie met mijn klanten is bijzonder, geeft altijd eye openers en een bijzonder resultaat. Ik geef integrale ondersteuning, daarbij gebruik ik mijn:

Deskundigheid

Master in veranderen. Het vermogen om de samenhang in zaken te zien. Ik weet wat ik doe en breng structuur aan. Werk met krachtige tools.

Positiviteit

Altijd op zoek naar hetgeen wat werkt.

Gedrevenheid

Hands-on aan het werk voor bereiken van resultaten.

Vindingrijkheid

In staat om mogelijkheden te zien die anderen niet zien.

Missie en visie

Ik geloof in samen, oplossingen vinden in samenhang tussen het menselijke en het zakelijke, om succes te kunnen krijgen moeten alle zaken op orde zijn, balans tussen zelf en van anderen leren, balans in nadenken en doen, gezond zijn uit vele elementen bestaat, waaronder lachen. Je moet het alleen doen, maar niemand kan het alleen, weten wie je echt bent en vandaar uit uw koers bepalen, blijven geloven in wat je doet, ook als zit het tegen, kwetsbaar durven te zijn, echt weten op basis van kennis is, dat vertrouwen heel erg belangrijk is, dat de key liefde is, voor jezelf, voor anderen, voor uw omgeving, professie en het leven. Ik geloof in balans tussen voelen, denken, intuïtie, weten en doen, dat zaken in een context plaatsen waardevol is, dat de meeste competenties te ontwikkelen zijn, dat compassie een van de mooiste menselijke eigenschappen is, dat de juiste doelen stellen belangrijk is, dat doelen ergens toe leidt, dat veranderen nodig is om uw doel te bereiken waarbij je het goede behoud en waarbij je weet wat niet veranderbaar is.

Why:

Ik geloof dat je als manager, directeur of ondernemer kan bereiken wat je ambieert.

How:

Door de complexiteit en dynamiek van de huidige situatie te begrijpen, jezelf, je team afdeling en organisatie verder te ontwikkelen en steeds voldoende veranderkracht te hebben.

What:

Als sparringspartner en verandermanager help ik met problemen structureel op te lossen; alle zaken op orde te krijgen; doelen te bereiken en tijdig kunnen inspelen op veranderingen , zodat je uw ambities waar maakt.

Referenties

“Het is heel fijn om in Norbert een profi partner te hebben om samen naar ambitieuze, realistische doelen toe te werken. Het doorlopen van de sessies gaf mij een sterk gevoel van groei: uitstijgen boven mezelf en boven mijn conculega’s. En daarnaast is Norbert ook nog eens hele aardige vent. Aanrader voor iedereen die de ondernemer 2.0 in zichzelf naar boven wil halen! ”

Frank Plaats, zelfstandig ondernemer, communicatie ontwerper.

Meer weten?!

Ik deel graag mijn kennis je. Neem contact met mij op.