Telefoon: +31 (0)6 45 24 92 85     E-mail: info@norberthuijzer.com

Veranderkracht

De power van veranderkracht

Veranderkracht is de kracht, het vermogen, om steeds tijdig en soepel in te kunnen spelen op alle veranderingen die op persoon, team of organisatie afkomen. Om te kunnen veranderen moet de veranderkracht voldoende zijn. Je kunt veranderkracht vergroten. Je weet niet precies welke veranderingen invloed op je gaan krijgen maar je bent er wel alvast klaar voor. Veranderkracht zegt iets over de energie, het lerend vermogen en het vermogen om los te laten. Je kunt jezelf, een ander, een team en een organisatie verder ontwikkelen zodat deze in staat bent om veranderingen te bedenken en succesvol te maken.

Ontgrendel veranderkracht en bereik wat je ambieert

Om problemen op te lossen, zaken op orde te maken, doelen te bereiken en om te kunnen gaan met een veranderende wereld zijn veranderingen noodzakelijk. Waarom veranderkracht nodig is:

Je wilt ambities vervullen-Veranderen van de huidige naar de gewenste situatie
-Het prettige hebben, gelukkig zijn
– Doelen bereiken
– Resultaten behalen
– Jezelf, team en je organisatie laten bloeien en groeien
Je wilt behouden wat je hebt

- Probleem oplossen
- Belemmeringen wegnemen
- Zaken op orde hebben
- Bedreigingen en risico’s op tijd zien
- Tijdig veranderen, je hebt dan nog tijd, geld en/of energie
- Je geeft jezelf de meeste en beste keuzes

De wereld draait door

- De wereld verandert, wat eerst ondenkbaar was, is nu realiteit.
- Je omgeving verandert: klanten, concurrenten, familie, vrienden, leveranciers, technologie, werkwijzen, businessmodellen, mentaliteit ...
- Het tempo is hoog
het gaat maar door en door en door

Maak kennis met veranderkracht

Maak kennis met veranderkracht. Wat is het precies? Hoe werkt het? Hoe gaat het voor jou, anderen, je team, afdeling en organisatie werken? Leer je eigen veranderkracht. Ontdek het. Speel ermee.

Meer Lezen

Training Meer veranderkracht

Meer veranderkracht door precies te weten wat veranderkracht is. Werk belemmeringen weg en ontwikkel door op je punten waar de kracht is. Daag uit, verander voor meer veranderkracht. Klaar voor nu en klaar voor de toekomst.

Meer Lezen

Hoe groot is jouw veranderkracht?

Ontdek het. Doe de test in 5 vragen.

Doe de test

Webapp veranderkracht

Meet de veranderkracht en je weet daarna precies wat je kunt doen om de veranderkracht te vergroten. Je kunt er meteen mee aan de slag.

Bestellen

Manieren van veranderen

Voor het slagen van veranderingen waarbij meerdere mensen zijn betrokken met compelling doelen is een goede werkwijze van belang. Ik gebruik hiervoor de tools, kennis en structuur. Ik hanteer de volgende werkwijzen:

Succes met veranderkracht?

Laat het veranderkracht voor jouw werken. Aan de slag en neem contact met mij op.