Telefoon: +31 (0)6 45 24 92 85     E-mail: info@norberthuijzer.com

Training kennismaken met veranderkracht

Ken je veranderkracht

De wereld is in verandering, onze maatschappij, je directe omgeving, klanten, structuren, verdienmodellen, werkwijzen, omgangsvormen, technologieën, denkwijzen, normen, wet- en regelgeving, inzichten, ketens, teams en mensen. Sommige veranderen zullen je niet raken, zullen langs je heen gaan, of zul je misschien niet eens zien. Andere veranderingen, soms klein, ver weg kunnen diepe impact hebben. Je kunt nu nog niet weten welke veranderingen dat kunnen zijn. Wat je nu wel kan is je veranderkracht vergroten, zodat je tijdig kunt inspelen op alle veranderingen die op je afkomen.

Veranderkracht bestaat uit 20 evidence based elementen. We gaan 3 elementen behandelen. Per onderwerp gaan we door middel van interactie achterhalen wat jouw score is per element. Als de veranderkracht groot genoeg is dan ben je klaar om te veranderen op dit gebied, mocht de veranderkracht onvoldoende zijn dan weet je precies waar je aan kunt werken om jouw veranderkracht te vergroten. In de training ‘Meer veranderkracht' behandelen we alle 20 elementen en krijg jij een volledig beeld van jouw veranderkracht.

Inhoud

De inhoud van de kennismaking bestaat uit:
  • Wat veranderkracht is
  • Nut en noodzaak van veranderkracht
  • Hoe laat ik het voor mij, mijn team, afdeling en organisatie werken?

Je krijgt 3 maanden gratis toegang tot Webapp Veranderkracht Met de de Software tool “veranderkracht” kun je vaststellen wat jouw veranderkracht is. 
Duur: 2 uur
Locatie: de Buurboerderij in Amsterdam.
Er is ruim voldoende, bijna gratis, parkeermogelijkheid.

Het resultaat

  • een leuke en interactieve sessie
  • je weet wat de noodzaak van veranderkracht is en
  • hoe het jou, een team, afdeling en organisatie verder gaat brengen
  • de score op 3 elementen van veranderkracht
  • hoe de veranderkracht te vergroten op de 3 elementen


3elementen veranderkracht

De 3 elementen van de totaal 20 elementen van veranderkracht

Maak kennis met veranderkracht

Kies de vorm die bij je past

persoonlijk
Persoonlijk
150 euro

- We gaan 1 op 1 aan de slag
- Planning afgestemd op jouw agenda
- Op de Buurboerderij of bij jou op kantoor

groepsgewijs
Groepsgewijs
150 euro

- Klassikaal
- Op de laatste vrijdag van de maand (26 mei, 30 juni, 28 juli, 25 augustus, 29 september, 27 oktober en 24 november)
- Van 11:30 uur tot 13:30 uur
- Met een biologische lunch

Deskundig, positief en vindingrijk

Norbert Huijzer

Ik ben Norbert en ik werk als verandermanager en sparringspartner. Ik geloof dat wanneer je de complexiteit en dynamiek van de huidige situatie begrijpt, je integraal kunt veranderen en zo kunt bereiken wat je ambieert. Veranderen is een fascinerend vak, mijn professie, waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben.  Ik verpak  veranderkennis in behapbare en meteen praktisch toepasbare brokken. ” 

Norbert Huijzer, Verandermanager & sparringpartner

Referentie

 “Ik werk in een complex bestuurlijke omgeving en ik had behoefte aan meer kennis en ‘gereedschappen’ hoe ik mijn netwerk van stakeholders nog efficiënter en effectiever kan benutten. Het was tijd om de stap te nemen om met iemand die wat verder van mij afstond, mij te helpen om deze behoeften te vervullen.  De keus voor Norbert was niet moeilijk, omdat hij als ervaren verandermanagement de juiste achtergrond heeft en hij zich vanaf het begin goed kon inleven in mij. In het trainingstraject dat ik bij Norbert heb gevolgd, stelde hij mij telkens de juiste vragen. Hij is doelgericht, praktisch, creatief en respectvol in zijn aanpak. Zijn theoretische onderbouwing maakt zijn aanpak tevens geloofwaardig.”

Drs. Fiona Kuperus-Tombal, Kwaliteitsmanager, ProRail.

Kennismaken met veranderkracht?

Begin met het ontgrendelen van je eigen verandervermogen. Schrijf je in voor de sessie