Telefoon: +31 (0)6 45 24 92 85     E-mail: info@norberthuijzer.com

Training Veranderen met succes

Deze training is bedoeld voor managers, ondernemers en directeuren die werken in complexe organisaties of projecten en een complex verandertraject moeten laten slagen.

De start van een traject gaat meestal vlot en met energie. Haast onzichtbaar sluipt er iets in het traject waardoor steeds iets minder gaat. De aandacht verslapt, de weerstand neemt toe en prioriteiten verspringen. Van die kleine zaken, zoals een toezegging niet nakomen. Energie gaat in de verkeerde dingen zitten. Een van de belangrijkste oorzaken is dat cruciale factoren, al in de startfase, over het hoofd worden gezien. Factoren die van belang zijn om een verandertraject te laten slagen, die zorgen dat de stakeholders daadwerkelijk commitment geven ook al hebben ze het druk, sturing geven bij de implementatie van veranderingen en bij het laten beklijven van de veranderingen. Door het toepassen van de evidence based tool Verander Slaagfactoren en begrijpen van de achtergronden maakt dat het slagen van veranderingen waarvoor jij verantwoordelijk bent heel realistisch.Inhoud training

  1. Colleges Verander Succesfactoren
  2. Praktijkcase invoeren in de Web app Verander Succesfactoren
    • deelnemer draagt een nog uit te voeren verandering aan
  3. Monitoren en reflecteren

Doorlooptijd: duur van het verandertraject
Tijdsduur: 32 uur
Benodigde Web apps: KennisCloud en Verander Succesfactoren (1 jaar gratis gebruik)Het resultaat

  • Je laat een verandertraject slagen
  • Je hebt kennis om ook alle volgende verandertrajecten laten slagen
  • Je hebt de rest je carrière plezier van de Verander SuccesfactorenTrainingsvorm

Kies de vorm die bij je past

persoonlijk
Persoonlijk
€ 1100,-

- We gaan 1 op 1 aan de slag
- Planning afgestemd op jouw agenda
- Op bijzondere locaties in Amsterdam
- Skypen

groepsgewijs
Groepsgewijs
€ 800,-

- Klassikaal
- Op de laatste vrijdag van de maand
- Op bijzondere locaties in Amsterdam

Referenties

"“Norbert strooit met modellen alsof de wereld uit patronen bestaat. Hij put uit een enorme schat aan theorieën en baseert daar zijn adviezen op. Stap voor stap maakt hij me duidelijk welke reactie het gevolg is van mijn actie. Norbert leert mij welke weg ik in kan slaan om de doelen te halen die ik mezelf stel. Hij analyseert de situatie en stelt een stappenplan voor: vandaag dit en dit, morgen dat en dat. Dit doe jij, dat zal ik voor je doen, we zien elkaar overmorgen weer. In hoog tempo gaan we samen aan de slag. Soms kan ik niet meegaan in een model en schuren onze karakters piepend langs elkaar. Vaker geniet ik van zijn kennis en maak dankbaar gebruik van de tools die ik daardoor aangereikt krijg. Met verbluffend resultaat..”

Marjet Smits, Directeur ad Matres

Veranderen met succes?

Laat je verandertrajecten slagen. Schrijf je in voor de training

.