Telefoon: +31 (0)6 45 24 92 85     E-mail: info@norberthuijzer.com

Trainingen

 

Onstaan

De trainingen die te maken hebben met het sparren zijn ontstaan uit de de vele sessies die ik met directeuren, managers en ondernemers heb gehad. Ik merkte dat ik een aantal onderwerpen regelmatig ter sprake kwamen. Ik gaf mijn klant dan specifieke kennis en leerde deze kennis in hun actuele situatie meteen toe te passen. Hiermee werden hun competenties vergroot. Ik heb een bepaalde aanpak hiervoor ontwikkeld. De onderwerpen en mijn aanpak zijn een onderdeel van mijn trainingen geworden.

Aanpak en filosofie

De belangrijkste kenmerken van mijn aanpak zijn het "klein" maken van specifieke kennis, het meteen laten aansluiten op een actuele situatie en de interactie. Het klein maken betekent dat je het uit je hoofd kan leren en dat is nodig. Ik heb regelmatig gehoord dat een bepaalde theorie niet werkte in de praktijk. In behoorlijk wat gevallen kende diegene de theorie niet voldoende. Ze konden het dan ook niet goed toepassen. Door de theorie goed te kennen, behapbaar te maken, kan deze pas goed worden toegepast. De kennis deel ik door de Webapp KennisCloud, zo heb de kennis op het moment dat het weer nodig meteen en altijd bij de hand.
Het leren laten aansluiten op de actuele situatie van mijn klanten werkt het beste. Door samen, interactief, de situatie te begrijpen kan ik altijd nog extra kennis toevoegen. En dat maakt mijn trainingen effectief en bijzonder.

Basics

De onderwerpen zie ik als basics. Iedereen die iets ambieert zal in mijn ogen deze kennis en competenties zich op een gegeven moment eigen moeten maken. De basics hebben betrekking op omgaan met mensen, veranderen, structuren en persoonlijke vaardigheden.

Soorten trainingen

Ik bied 3 vormen trainingen aan:

  1. Individueel, afgestemd op jouw agenda
    1. Persoonlijk, we gaan 1 op 1 aan de slag.
    2. Online, op basis van video's en digitaal trainingsmateriaal
  2. Groepsgewijs, klassikaal, De trainingen vinden in de regel op vrijdagen plaats.

Groep

groepsgewijs

Online

online

Persoonlijk

persoonlijk

Trainingsaanbod

Sparren
Veranderen